Υποβρύχιες αντλίες λυμάτων

Υποβρύχιες αντλίες ακαθάρτων λυμάτων από ανοξείδωτο χάλυβα AISI-304 με διπλούς μηχανικούς στυπιοθλίπτες και μονοκάναλη ή πτερωτή ανοιχτού τύπου VORTEX. Κατάλληλες για άντληση ακαθάρτων και λυμάτων όπως μικρά αντλιοστάσια λυμάτων,ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, μονάδες καθαρισμού αποβλήτων, αρδευτικά δίκτυα και σιντριβάνια. Υποβρύχιες ανοξείδωτες αντλίες με πολυκάναλες πτερωτές ανοικτού τύπου εφοδιασμένες με κοπτήρα τεμαχισμού και αλέσεως των στερεών στην αναρρόφηση. Κατάλληλες για άντληση ρευστών που περιέχουν σωματίδια ή ινώδη στερεά όπως μολυσμένων βιολογικών ρευστών και λυμάτων από αστική χρήση.

SERVICE

Το service μας διασφαλίζει την εξυπηρέτηση σας σε κάθε περίπτωση βλάβης, εγκατάστασης ή τεχνικής πληροφορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσετε πως η ΡΟΗ ΑΕΒΕ είναι ο συνεργάτης σας για όλες τις εφαρμογές άντλησης υγρών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη δεσμεύεται για την συντήρηση – επισκευή των προϊόντων σας στους ελάχιστους δυνατούς χρόνους με τις καλύτερες δυνατές τιμές.


Όλα τα service που διενεργούνται στη ΡΟΗ είναι σύμφωνα με τα πρότυπα των κατασκευαστών και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά.