Ανοξείδωτοι κινητήρες 4''

Υδρολίπαντοι: Μονοφασικοί & Τριφασικοί Εξ' ολοκλήρου Ανοξείδωτοι (AISI304-SS ή AISI316 κατόπιν παραγγελίας) υδρολίπαντοι υποβρύχιοι μονοφασικοί ή τριφασικοί κινητήρες υψηλού βαθμού αποδόσεως. Σύνδεση με Μόνιμο Διαιρούμενο Πυκνωτή (PSC).Διαθέτουν απολύτως στεγανό στάτη (μέσα σε ρητίνη). Ελαιολίπαντοι: Μονοφασικοί & Τριφασικοί Εξολοκλήρου Ανοξείδωτοι (AISI-304-SS) υποβρύχιοι κινητήρες υψηλού βαθμού αποδόσεως. με αντικαθιστώμενο καλώδιο μήκους 1.7m (στα μοντέλα ισχύος από 3kW/4HP και άνω, το μήκος καλωδίου είναι 2.7m).

SERVICE

Το service μας διασφαλίζει την εξυπηρέτηση σας σε κάθε περίπτωση βλάβης, εγκατάστασης ή τεχνικής πληροφορίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαπιστώσετε πως η ΡΟΗ ΑΕΒΕ είναι ο συνεργάτης σας για όλες τις εφαρμογές άντλησης υγρών.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΡΟΗ Α.Ε.Β.Ε. με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του πελάτη δεσμεύεται για την συντήρηση – επισκευή των προϊόντων σας στους ελάχιστους δυνατούς χρόνους με τις καλύτερες δυνατές τιμές.


Όλα τα service που διενεργούνται στη ΡΟΗ είναι σύμφωνα με τα πρότυπα των κατασκευαστών και πάντα με γνήσια ανταλλακτικά.